Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

tisdag 31 augusti 2010

Snart slut på kanotsäsongen 2010.







Visst är det orättvist. Nu när säsongen med kanot nästan är slut, kommer det vindstilla, klara dagar och sol, nästan tomt på lägerplatserna. Nu kan man njuta av fina kanotturer. Skogen står full av kantareller, blåbär och om några dagar en det de röda lingonens tur.
Så varför inte planera dina turer till Juni och slutet Augusti början September.
Sommaren har varit hård med mycket regn och en del har avslutad sina turer tidigare än beräknat och legat på Base Camp i stället
här hos oss. Vår fina nya dusch och toalett anläggning har säkert varit ett dragplåster.

1 kommentar:

  1. We´ll be back! Tyvärr inte nu på sensommaren som vi hade sagt... men det kommer en Juni... och då du... The gang of Prosper kommer tebax! Denna gång ska vi ut i två veckor...(undrar hur gamlingaarna i familjen kommer att klara detta...)Juni kommer att bli kanonfint 2011!!!!!!
    tack för i år Preben och Gun! Ni är BÄST!
    Joachim Petersen "McDanish"

    SvaraRadera