Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

torsdag 20 januari 2011

Äventyret Barnens Gränsland & Stubbefolket.










Ett 20-tal arrangörer inom projektet Barnens Gränsland och Stubbefokket var i dag samlande för att vidare utveckla produkterna med äventyr för barn och ungdom. Information om att Stubbefolks filmerna har gått på Norsk TV ett par gånger senast kring Nyår. Suveränt.
Det var i dag också möjlighet, att olika aktörer fick tid att tala med varann om framtida samarbete.
Projekten har för vår del, inte varit så där mycket, så att vi har märkt skillnad i antalet gäster. Men så är det ju ofta med nya projekt. Nu inför säsongen 2011 är det en hel del nya grepp vad avser marknadsföring och vi skall försöka få ut det stora antal aktivitets produkter utanför vårt eget område.

Vi hoppas att något Svenskt TV bolag köper in sändningsrättigheterna till den fina serien om STUBBEFOLKET. På vår hemsida kan du läsa mera om Stubbefolket och Barnens Gränsland. Klicka på ikonen och ta för dig. Årjäng med gränskommunerna har, tror jag, ett av Sveriges bästa program för just familje aktiviteter specialinriktad på barn och ungdom. Själv har vi 5 olika aktiviteter under sommaren.







Ett av dessa fem aktiviteter är Prova på paddling Familjen kommer på förmiddagen. Får sin utrustning och information om säker paddling. Paddlar till en fin sandstrand. Badar, fiskar, lagar lunch, och på eftermiddagen återvänder man till vår Base Camp i Risviken, ett äventyr rikare för familjen.
De andra fyra aktiviteterna vi har under sommaren hittar du på vår hemsida eller vid Ikonen Barnens Gränsland. Prova detta i sommar och andra kul aktiviteter inom hela området.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar