Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

söndag 2 augusti 2015

Tillbaka igen trots extremt dåligt väder, men det klarade vi.

De senaste dagarna har vädret inte varit på vår sida. Blåst, skyfall, blixtnedslag med förstörd terminal och en massa annat.  Trots detta hade vi en 48 personers grupp på ett stort multisportarrangemang med nattliga orienteringar, tävlingar i en del olika grenar. Långdistans paddling på tid i Montreal kanoterna. Inlagda moment med simning och så vidare med terräng förflyttning i svår terräng runt Risviken och Nordmarkens Kanot Center. 4 st. 12-mannagrupper gjorde upp i ädel tävlan där tre grupper kom på samma slutpoäng och tyvärr kom en grupp strax efter med mycket liten marginal till segrarna.

Denna grupp har till delar varit här tidigare på Nordmarkens Kanot Center för liknande övningar två gånger förut. Trots intensivt skyfall fungerade gruppen till 100% men det var mycket torkning av kläder och skor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar