Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

måndag 27 juni 2016

Kontroll av lägerplatser.


Under ett par dygn har vi haft 4 elever från Malungs Folkhögskolas Fjäll- och Vildmarks ledarutbildning ute på kanottur. Syftet var dels att rekognosera för grupper från denna skola och liknande utbildningar om kanotfärd i Nordmarken kan bli ett inslag i utbildningen. På vårt uppdrag gjorde de också inspektion på ett antal fasta lägerplatser vad angår ordning, renhållning, ved och de miljötoaletter som finns på de godkände lägerplatserna. Allt var i god ordning och fick av deltagarna ett gott betyg. Rent och snyggt på lägerplatserna.

DANO området har ju numera en ny styrelse och det har satsats en hel del både tid och pengar för att få en högre och bättre standard just på lägerplatserna, men även på information, nytryck av karta och snart en App. som just behandlar hela Dalslands Kanalområdet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar