Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

tisdag 23 februari 2010

Stubbefolket aktiviteterna kommer på TV i vår, först i Norge.


Under sommaren och hösten har filmen om "Stubbefolket" gjorts färdig. Norsk TV kommer att visa de första 3 programmen under våren. SVT har visat intresse för programmen enligt Fantasifabriken som har gjort dom. Den 12 Mars är det en förhandsvisning i Årjäng för alla inblandade.Det vill säga, att det endast är visning för de som fått inbjudan.

För vår del i sommar, på Nordmarkens Kanot Center, kommer vi att erbjuda barnfamiljer följande:

TÄNT VAR DET HÄR.
Ett arrangemang där familjer får lära sig allt om att göra upp eld
på många olika sätt utan tändstickor. Drilla eld, eld med stål och flinta m.m.

SKOGSHUGGARE FÖR EN DAG.
Här lär sig barn och ungdom att fälla träd, hugga upp ved och en hel del annat i förbindelse med skogsarbete,anpassat till barn och ungdom.

PROVA PÅ KANOT.
Man hyr en kanot under dagen och lär sig paddla på ett säkert och riktigt sätt. Bra möjlighet till meta och fiske också.

PROVA PÅ KLÄTTRING.
En kvällsaktivitet där man lär sig och provar på att klättra på ett högt klättertorn.

PADDLA I STUBBEFOLKS KANOTEN.
Paddling i den 11.5 meter och 1.70 stora kanoten. Här måste man vara minst 10 deltagare för att klara av detta.

Mera om allt detta kommer senare på vår hemsida och detalj program finns även på Turistbyråar i området lite längre fram.

Vi gratulerar FANTASIFABRIKEN med Morten Mycklebust och hans medarbetare till hela det fina upplägget och ser fram mot en intensiv sommar med STUBBFOLK på olika platser i BARNENS GRÄNSLAND.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar