Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

lördag 17 juli 2010

En dag då allt hände mer eller mindre,



Dagen började med ett stabilt regn. Den stora engelska gruppen som håller på med "The Duke of Edinburgh Award" kom hem sent under gårdagen efter en riktig lång kanottur. De är här för andra året och flyger från England till Gardermoen till bra priser. Tyvärr råkade de ut för ett litet busshaveri på vägen tillbaka till Oslo. För första gången på mera än 25 år blev det lite krångel med bussen, men det hela ordnade upp sig. De var mycket nöjda med de lägerplatser de besökt och kommer att skriva ett Fee Back till naturuppsynet. Det är bara att tacka för beröm och jag skall tala om detta för gänget.
Regnet fortsatte under förmiddagen och en grupp med Belgiska ungdomar fick sin kanot instruktion i en liten paus i regnandet. Det är en ungdomsorganisation som tar med handikappade deltagare för att ge dom en bra upplevelse i svensk natur och kanotvatten.
Fick hämta ett gäng i Fröskog som fått tillräckligt med regn, men strax efter återvändadet till Base Camp i Risviken sken solen igen.
Ett engelsk gång om varit här på flera överlevnadskurser återvände för att ta kvällsplanet från Rygge Airport.
Utöver detta en hel del andra kunder i smågrupper, men allt gick fint.Det är alltid jobbigt när vädret visar sina sämsta sidor.
Den nya toalett och dusch anläggningen får mycket beröm också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar