Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

måndag 11 juni 2012

24 timmars hårdkörning med skolklass från Arvika.

Tänk förr i världen var ungdomar trötta på kvällen och pigga på morgonen. Numera är det tydligen tvärtom Pigg på kvällen och natten, men trött på morgonen. Alltid lär man sig något nytt. Vi har under intensiva 24 timmar haft en 9á från Arvika på vildmarksäventyr. Hårdkörning med många olika moment i tävlan mellan två grupper. Det var spänning in i det sista, men tävlingarna slutade lika mellan grupperna. 14 plats poäng till vardera.Suveränt kämpat.
En mycket pigg klass och fyra duktiga lärare, detta i kombination med så trevliga elever, gör att vi som ordnar vildmarksäventyren har trevligt också. Vi önskar eleverna lycka till i gymnasiet och hoppas att få se dom åter en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar