Når to danske kökkechefer er på kanotur sker det ting og sager. De fangede en rikig stor gedde og så blev den stegt på kokkekonstens alle regler. Sjelden har så fin fisk gjorts til en festmåltid i kanolandet Nordmarken. Men er man professionell kok så blir det bare til noget extra fint.
Synd at jeg ikke selv var med og kunde se og smage denne fantastiske anrettning. Top kokke!
Om mig
- SWECANOE
- Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
- Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar