Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

måndag 23 september 2013

"och vi som trodde" !

Nu är det Brittsommar eller som en del säger Indian sommar. Vi trodde att kanot säsongen var slut och att det är stilla i sjösystemet. De stora tyska grupperna har åkt hem från Foxen området. Men det blev inte riktigt så. Det ringar fortfarande och en del enskilda som vill ut på sena höst turer. Vattnet är fortfarande badbart, fisken nappar och skogen full av bär och även svamp, sedan sista regnet. Så nu kan man i stort känna sig ensam i vildmarken och verkligen njuta av naturen och slappna av och hämta kraft.

.

2 kommentarer:

  1. Her har det også vært sommer til forbi midten av september - men i dag våknet jeg til is på bilruta. Fra 18 til 3 grader på ei ukes tid. :S Høsten er definitivt her, vinteren på vei. :S Det er bare å padle på, for å nyte det siste! :)

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar.Preben M

    SvaraRadera