Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

onsdag 23 februari 2011

Barnens Gränsland och lite till, de du!

I dag var det ett minimöte med representanter från aktivitetsföretag, kommuner mfl. Det var en arbetsgrupp, som diskuterade förslag, ideer och metoder hur vi till sommarsäsongen 2011 skall nå ut till barnfamiljer med det fantastiske utbudet som är för barn och ungdom i området.
Det finns ca 40 olika aktiviteter alla anpassade till barn och ungdom. Allt från aktiveter på 1-2 timmer till 3-dagars kanotturer. Man kan klättra, rida på häst, paddla kanot, lära sig hugga ved, prova på överlevnadsträning och massor av annat, på ett stort antal ställe inom Barnens Gränsland.
När man är i området är det bara att hämta en broschyr på turistkontoren, hos camping platser, aktivitetsföretag mfl. ställen och så "botanisera" på det som passar in på respektive familj. Det finns något för alla åldrar.
Gå till www.barnensgransland.se så kan du tanka ned PDF filer på det som var under 2010 och snart så är det nytt för 2011, det är klart så fort vi bara hinner.
Vi ses i "Gränslandet" i sommar eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar