Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

onsdag 26 oktober 2011

Centre Europeén de modélisme Aérien.

Just hemkommen från en resa till Provance i där en av våra söner hjälper folk med intresse för modell flyg att få använda denna topp anläggning för modell flyg. Du kan se mera på http://www.modellflygresor.se/.
Det är en nyresturerad gammal bondgård med en fantastisk atmosfär och ett gäng unga entusiastiska medarbetare som ser till att både boende, måltider och modellflygning är på topp-och det är det.Kan verkligen rekommenderas.


Bilderna är från frukostmatsalen och från det rum vi bodde i. Med de billiga flygresorna från Sverige till  Marseille- eller Nice på drygt 2 timmar är detta ett fantastiskt arrangemang för de som har intresse för modellflyg.
Långt från friluftsliv och kanot, men inte helt fel att någon inom familjen gör annat när vi har lågsäsong på friluftsaktiviteter och andra äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar