Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

söndag 16 oktober 2011

Nu börjar Julmarknaderna.

För ett par veckor sedan började man med Julbord. Har redan sett att man säljer Fastlagsbullar ! Snart blir det väl Påskägg fast vi bara har den16 Oktober.
Var i går på en traditionell Julmarknad på Baldersnäs söder om Bengtsfors  och inte långt från där vi startade Kanotuthyrning på heltid, Laxsjöns Friluftsgård på andra sidan sjön. Det var på den tiden då Albin Ahrenberg ägde herrgården, en ikon inom tidig flygverksamhet i Sverige
Nu var mycket grejor på liten yta, allt från egentillverkade matprodukter, till stearinljus, läder ting, silversmykken och annat som skall locka till köp. Vi tittade bara! men köpte dock en liten burk med Hjortonsylt till ett kraftigt överpris.
Är man i detta område och paddlar kan det vara värt ett besök och titta på den fantastiska parken med ca över 200 olika trädsorter och ett fint Naturrum inom reservatet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar