Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

tisdag 1 december 2009

Barnens Gränsland och Stubbefolket tar fart


Nytt bra möte i kväll, med planering och presen- tation av hur långt Barnens Gränsland och Stubbe-
folket har hunnit. Tre avsnitt av TV filmen om Stubbefolket är klar och kommer att under försommaren att gå på Norsk TV. Det visades en trailer av filmen, verkligt bra och framförallt riktigt spännande. Vi var i dag ca 60 personer från en hel rad företag som är involverade i Barnens Gränsland och Stubbefolket. Det sjuder av aktiviteter för barnfamiljer under främst Juli månad och en bit in i Augusti 2010.
För egen del tar vi tag i en aktivitet som vi kallar "tänt var det hääääär" Vi lär barn och ungdomar, att under ett par timmar, tända eld utan tändstickor på ca 10 olika sätt och mycket mera om säker eldning.
Vidare "Skogshuggare för en dag", och så planerar vi någon aktivitet med de stora 20 manna kanoterna. De är med i Stubbefolksfilmen, så det kan ju passa in med någon aktivitet med dess fina stora kanoter.
Tack till turistchefernai Årjäng, Säffle och Östfold och Morten Myklebust, Fantasi Fabriken för ett fint arragerat och inspirerande möte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar