Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

torsdag 31 mars 2011

Ursäkta röran vi bygger om.Just nu bygger vi om i kanot-utläm-ningen, kontoret och vår lilla affär.


Vi vill erbjuda våra kunder lite mera plats., större sortiment i affären och plats så man kan sitta ned och planera sin kanot tur eller andra äventyr. Vi kommer även att ordna, så man kan få en kopp kaffe m.m.

Ingången till det nya blir genom 2 dörrar från parkeringsplatsen, så ser man direkt var man går in. Ut- och inlämning blir kvar som förut.

Om allt går som vi beräknat kommer vi ochså att sätta in en vedkamin. Nu hoppas vi, att i stort ha klart till säsongen börjar, men om allt inte är klart till 100% så ber vi om ursäkt. Men det blir fint det lovar vi.

Vi kommer att ha samma stil som i den nya dusch- och toalett avdelningen som vi byggde förra året. Hyvlade tallstocker från egen skog, stenkakel på golv och på några platser till för att få till i natur och vildmarks stuk.

Översta bilden är med sonen Kim som har totalansvaret och idén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar