Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

måndag 12 april 2021

Samarbete i Nordmarken samt finna nya möjligheter,

Börjar det bli så bekvämt, att det är obekvämt? Ja det finns många synpunkter på detta. Nordmarkens Kanot Center har nu ett samarbete med Hotell Årjäng enligt följande. På en kanottur kan du övernatta i tält, kanske ett vindskydd eller bara sova på en solvarm klippa och laga din mat på ett spritkök.. Men nu har vi ett lite mer lyxigt alternativ för våra gäster.

Du bor i ett fint hotellrum till ett pris av 995: - per person. Då ingår en fin frukost, en två rätters middag, övernattning samt hyra av en aluminium kanot med flytvästar för en fin dagstur till en härlig sandstrand. Du kan även fiska och låna fiskeutrustning.

Bokning sker direkt på hotellets hemsida  https://hotellarjang.com/?campaign=kanot-i-nordmarken eller telefon +(46) 0573 13059 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar