Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

torsdag 13 september 2012

Modellflyget tar fart i Risviken

Nu är kanotsäsongen i stort slut. Regn och vind har ställt till det för många kanotister under högsommaren. Nu gäller det att finna nya vägar för oss, och det är ju bara den "som går vilse som finner nya vägar".
Och våra nya vägar är modellflyg.Tack vare ena sonen i familjer har det varit en del aktiviteter vintertid med modell flygträffar så kallade FLY IN.
Denna vecka har vi några modellflygare boende i Bockudden, vår moderna villa. Piloterna har mest ponton flygplan så kanotviken är då och då en liten flygplats.
Gästerna är från Tyskland där modellflyg är enormt och vi kommer att spinna vidare på denna nich under vår och höst.
Så ser och hör man i Risviken någonting som surrar hög är det inte jätte getingar utan fina radiostyrda modell flygplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar