Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

lördag 15 december 2012

Så här mycket snö har vi inte haft sen sist!

Under de sista ca 12 timmarna har vi fått 30 cm snö vid Kanot Centret i Risviken. Nordmarken har säker fått mera då vi fortfarande har delar av Västra Silen öppen och utan is, vilket gör ett det är inte så kallt just här hos oss.
I Glaskogen är det säkert över 1/2 metern, det var ju bra med snö där förra veckan, så nu blir det lätt att spåra vargarna, var meddelas inte.

2 kommentarer:

  1. ja inte skulle många o8or klara av katastrof snö och kyla, så fort pendeltågen dras lite med förseningar och snön vräker ner, står dom handfallna med sina moderna datorer och ipods i händerna och vet varken ut eller in..
    undrar hur du Preben skulle tänka, om du åkte pendeltåg en morgon med överfulla tåg?

    SvaraRadera
  2. Det är ju vår vardag "på landet" vi 00 klarar oss fint, kopplar på mysfaktorn, skottar lite snö, kommunen gör inte sådant, inte staten heller, kör 4WD, då vägarna inte plogas för ofta och undrar om det "moderna samhället har blivit så bekvämt för många, att det då och då är obekvämt för en del" som inte kan anpassa sig till verkligheten. Många av de du skriver om har ju redan problem om deras Ipod eller dator är någre sekunder långsam.
    Há det i fjollträsket.

    SvaraRadera