Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

torsdag 26 augusti 2010

35 ungdomar på vildmarksäventyr i Värmland.För flera år sedan var denna Stock-
holms-
skola hos oss på vildmarksäventyr. Nu återkom en klass nio för nya utmaningar. I dag var det Mountainbike, klättring på klippa och kanot färd. All gick fint och vi hade riktigt fint väder trots att många "spådde" dåligt väder för både kanot och friluftsliv, men icke, gudarna var med oss. Ett synnerligen fint gäng "08tor" som sakta anpassar sig till, att man inte kan få allt serverat utan måste själv bjuda till och ta hand om sig själv och sina grejor.
Suveräna lärare och föräldrar som verkligen gör sitt för att alla skall trivas. Tyvärr har vi haft en del regn och blåst, men allt går enligt programmet, det blir så när man har positiva ungdomar som gäster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar