Om mig

Mitt foto
Risviken, Sandvika, Årjäng, Värmland, Sweden
Jag heter Preben Mortensen. Varit aktiv med friluftsliv och kanot sedan 1956. Driver Nordmarkens Kanot Center AB med familjen strax söder Årjäng vid Västra Silen. Syftet med denna blogg är att du kan ta del av min vardag och de senaste äventyren och annat som rör aktivt friluftsliv. Gå till www.nordkanot.se så kan du se hela vårt program på Nordmarkens Kanot Center.

fredag 6 augusti 2010

Macfie klubben i farten.


Snabbt telefonsamtal från Sunne. "Hej vi har varit i Rogen och paddlat, men det är för mycket sten, kan vi dyka upp hos dig Preben för att få en fin kanottur"?
Visst, och ett par av medlemmarna i Macfie klubben dök upp med sin fina träkanot. Inte en skråma på kanoten, som har åtskilliga år på nacken och många fina kanotfärder bakom sig.
Ett litet kuriosa var att mannen hade med sig min kanotbok som han fick tag i, i början på 70-talet. Givetvis skrev jag mitt namn i den med en hälsning om många fina turer i framtiden. De fick en tur som jag bara visar för de som "kan" och ett par till, de som visar att de kan omgås med sig själv, naturen och kanot på rätt sätt.

1 kommentar: